ONZE VISIE

WE TREAT CLIENTS LIKE KINGS

CONTACTEER ONS

INDUSTRIAL CLEANING & SERVICE COMPANY

Sinds 1 december 2015 is Industrial Cleaning & Service Company (het voormalige Shanks Hainaut) niet langer een zusterfirma van de Shanks Group, maar varen we onze eigen koers. Ons hoofdkantoor bevindt zich in het Henegouwse Bernissart. We hebben ook nog vestigingen in Jumet en Luik.

Industrial Cleaning & Service Company is een zelfstandige onderneming die zich onder meer concentreert op de industriële reiniging, chemische reiniging, slib ontwatering,… IC-SC is actief in België en het noorden van Frankrijk. We zijn 24 op 24 bereikbaar, elke dag van de week.

Ervaring

Industriële reiniging is een activiteit die ervaring en know-how vereist. Met meer dan 20 jaar ervaring, gecertificeerde werknemers en een eigen vloot van ruim 35 wagens garanderen wij deze professionele service aan onze klanten.

Daarenboven hebben we een beleid ontwikkeld inzake kwaliteit, veiligheid en milieu teneinde de bedrijfsdoelstellingen, verwachtingen en behoeften van onze klanten te waarborgen. Dit beleid geldt ook voor onze onderaannemers.

ONZE TROEVEN

Risicoanalyse

Industrial Cleaning & Service Company stelt alles in het werk om elk risico of incident dat voortvloeit uit zijn activiteiten tot het maximum te voorkomen. Er worden geen prestaties geleverd zonder voorafgaande evaluatie. Overleg met de klant is van fundamenteel belang

Milieu

Wij streven naar optimale ontwikkeling van de veiligheidsnormen om de schadelijke gevolgen voor het milieu te beperken. Dit laat zich o.a. voelen in het gedrag en de houding van onze werknemers, de keuze van het materiaal, interventieprocedures, selectief selecteren/verzamelen van het afval, koolstofbalans, enzovoort.

Opleiding

Industrial Cleaning & Service Company verbindt zich ertoe te adviseren, te informeren om het gebruik van de apparatuur op een veilige manier te verzekeren. Al onze werknemers krijgen een opleiding VGO toegespitst op de werkomstandigheden en -omgeving en de functie die zij bekleden.

ONZE WAARDEN

EEN BETROUWBARE PARTNER
VOOR INDUSTRIËLE REINIGING

Industriële reiniging is een activiteit die ervaring en know-how vereist.
IC & SC garandeert u een professionele service.

CONTACTEER ONS

Certificaten__november_2021